Onsdag

Godmorgon onsdag! Uppe tidigt idag och har precis ätit frukost. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för denna dag. Åker som sagt till Uppsala snart och efter det ska jag fixa mitt gymkort här så jag kan köra ett pass idag, så taggad på gym! Sen så ska jag till Täby centrum en snabbis om vi hinner med det idag men det tror jag. Men nu är det dax att ta tag i dagen! Puss

Ska städa upp lite idag och försöka ta kort på hur jag bor, hade varit roligt att visa.

Tisdag

Vaknade rätt tidigt idag och grejade hela förmiddagen i huset, städade och gjorde iordning. Sen gick jag och mamma med hundarna runt sjön, 7km i strålande sol! Det var så skönt. Sen åkte vi och handlade lite, både till hemmet och mat som jag fyllt upp kylskåpet med. Sedan har jag gjort lite middag och håller på och tvättar lite. Tänkte ta en prommis runt området här innan en härlig dusch och sängen! Imorgon ska jag även åka till Uppsala tidigt så måste lägga mig i tid! Puss&kram så länge!

Min goa lunch idag i arninge.

Ny blogg!

Startar en ny blogg, har haft en annan innan men har självklart glömt lösenord till den.. Men eftersom jag har startat ett nytt kapitel i mitt liv passar det bra med en ny blogg! Kan börja med att presentera mig!
 
jag heter Bianca Bruni och är 22 år, har ett stort träningsintresse och mycket intresserad av kläder och smink. Har precis flyttat till Stockholm och är nu bosatt i Täby. Ska prova på livet här och se vad det har att ge. Bott i Gävle största delen av mitt liv men är så trött på den staden, vill se något nytt och prova vingarna någon annan stans. Så därför har jag flyttat hit och än så länge trivs jag så himla bra. Tänkte visa lite bilder på mitt nya boende. Bor i ett radhus och det är så skönt att ha det lite större när man bott i en liten etta i snart tre år. Ja men jag gillar att skriva av mig därför är det så skönt att ha en blogg, blir lite som en dagbok! Nu kör vi!