Juldagen

Hade en mysig julafton igår, fick massa fina saker 💕 idag tar jag det bara lugnt, och imorgon kommer Frida 😍 ska bli så kul att vara med henne några dagar 💃🏽  (null)

(null)

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton, helt sjukt att tiden gått så fort.. har varit med Leo några dagar och nu har han åkt till Gotland för att fira jul där och jag är i Täby. Frida kommer i mellandagarna och det ska bli så sjukt kul, vi tänkte gå ut i Stockholm och bara ha det kul! Sen firar jag nyår med Leo när han kommer tillbaka. Ska även bli lite shopping på mellandagsrean 😍 idag så ska det bara fixas lite och ska baka till imorgon, sen kommer mormor och min morbror hit så är det uppesittarkväll 👏🏼 får hoppas man vinner något 😍

Tisdag

Godmorgon tisdag, ska till skolan idag och göra klart två arbeten som ska skickas in. Sen har jag en nageltid på eftermiddagen och tänkte göra lite jul och nyårs naglar. Sen ska jag äta middag med pappa och fira "lilla julafton" eftersom jag åker till Stockholm imorgon 👏🏼 så måste börja packa eftersom jag ska vara borta ett tag!  (null)
Min julklänning, så snygg 😍