Gott nytt år

Sista dagen på 2016 och jag är så redo att lägga detta år bakom mig och sjukt taggad på 2017. Alla mina planer för nyår sprack och jag firar det hemma med mina älskade hundar, mormor och Nathalie, sjukt mysigt och faktiskt skönt att bara ta det lugnt och skåla in de nya året med familjen. Var iväg idag och köpte lite mat och vi ska göra lite tapas, med kräftor, gravad lax och lite varm lax i ugnen. Kommer bli så gott så ska vi spela lite nyårs bingo! Hopppas alla får ett väldigt bra nyår!

Har inga nyårslöften så men har lite saker jag hoppas jag uppnår 2017. Detta handlar främst om mig själv och mina mål är:


• ta hand om mig själv och sätta mig själv på första plats, det kan låta egoistiskt och det är de men jag vägrar låta någon trampa på mig. 

• behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ska verkligen sortera ut lite folk ur mitt liv som inte behandlar andra bra. Har haft så många falska vänner som bara tar negativ energi ifrån en när man försöker vara en god vän. Sånna som alltid hör av sig när det passar dom. 

• börja plugga hösten 2017. Detta vill jag verkligen och hoppas jag kommer in på högskolan i Stockholm!

• Ta alla chanser jag får. Har verkligen börjat ett nytt kapitel i mitt liv. Bor i en ny stad och jag trivs sjukt bra. Skaffat nya vänner och nytt jobb så det ser verkligen positivt ut!

Så galet taggad på att börja ett nytt år och jag hoppas året bjuder på allt, med- och motgångar, jobb, hästar, kärlek? Vem vet.

GOTT NYTT ÅR ❤️